Kovasti on taukoa tullut välillä niin ahkeraksi äityneeseen bloggaukseen. Siihen on useampiakin syitä, joista suurimpana ehkäpä se, että olemme keskittyneet yläkerran rakentamiseen ihan tosissaan. Toinen syy on se, että lainakamera piti kuulemma välillä luovuttaa oikeaan kotiinsa, eikä meidän kamerallamme vaan saa sellaisia otoksia otettua joita kehtaisi julkaista.

Palatakseni siihen yläkertaan!
Jos ei todennäköisesti ikuisuusprojektiksi muodostuvaa vessaa (/kh) oteta lukuun, on enää yksi huone vailla seinien pintamateriaaleja. Niin ja meidän vaatehuone, joka on avoin makuuhuoneeseemme. Tämä vierashuone on vielä vähän pohdinnassa, vedänkö seinät vain valkoisella maalilla vai laitanko sinnekin - kuten kaikkiin muihinkin huoneisiin - yhden seinän tapettia. Meidän makuuhuonettamme lukuunottamatta huoneet on tapetoitu niin, ettei tapetit näy yleisiin tiloihin. Joka huoneen tunnelma, niitä valkoisia seiniä lukuunottamatta aukeaa vasta huoneisiin astuttaessa. Aulaan en sitten kuitenkaan tapettia laittanut, sillä se mitä sinne mietin olikin taustaväriltään beigehtävä, eikä utuinen puuteriroosa, kuten kuvittelin. Aulassa on siis osa seinistä maalattu harmaalla.

Laminaatti uupuu vielä vierashuoneesta ja Tessan huoneesta, sen jälkeen laitetaan vielä "parit" listat, tehdään sähkötyöt loppuun ja se oli sitten siinä -  tavaroita voi ryhtyä kantamaan vihdoinkin omille paikoilleen. Ovet tulevat, kun tulevat, joten ihan valmista emme aikaan saakaan.

Alakerran ovia olemme tässä ohessa saaneet paikalleen, mukavasti lisää pestäviä lasiruutuja...
Kun saamme yläkertaan kuuluvat kamat roudattua paikalleen, alkaa alakerran remontti. Sitä samaa mitä ylhäällä on jo puuhasteltu, eli kittausta ja maalausta... maltan tuskin odottaa!

Koska muutimme tähän sikin sokin kalustetusta kolmiosta ja olemme malttaneet olla hyvin maltillisia huonekaluostosten kanssa, oli nyt aika ryhtyä siihenkin puuhaan. Luulin haluavani valkoiset sohvat olohuoneeseen, mutta vanhan sohvan irtopäällisellä tehty testi osoitti, ettei se meillä pysyisi puhtaana kahta tuntia kauempaa. Niinpä realiteetit astuivat kuvaan ja etsimme sohvan mihin mahdumme melkein kaikki lököilemään, eikä koiriakaan tarvitse koko aikaa komentaa pois. Sohva saapuu parin viikon päästä ja siinä vaiheessa yläkertaan pitäisi olla kannettuna rutkasti kalusteita, että ehdin maalata olohuoneen ennen uuden perheenjäsenen paikalleen asettelua.

1297526479_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
kuva: Sotka

Mukaan ostosreissulla lähti myös valkoinen matto olohuoneeseen, sekä vihdoinkin uusi sänky meille!
Myös sänky on väriltään musta, mutta reippana tyttönä saan varmaankin siihen ommeltua helmalakanan. Pääasia, että se on uusi ja toivon mukaan hyvä nukkua. Jos siis joskus siihenkin puuhaan ehtisin.

Kuvia etenevästä projektista lisäilen kun saan kameran taas haltuuni, siihen asti täältä tähän ♥

1267822790_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
EDIT: Ai niin, yksi syy bloggaustaukoon on masennus. Vierailen lähes päivittäin lukuisissa blogeissa, jotka lyövät laudalta omani mennen tullen. Niinpä en ole viitsinyt vaivautua edes yrittämään :p

EDIT II: Ai niin II, pari fibaakin yläkerrassa on käynyt, toinen niistä on meidän makuuhuoneen tapetti ja toinen on... noh, ei siitä sen enempää kun en sille mitään jaksa mahtaa. Eletään nyt sitten sen kanssa. Toivottavasti seuraavat fibat on viboja :p