Sain Facebookissa haasteen miettiä joka päivä vähintään kolme asiaa, joista olen onnellinen. 15.6 olin onnellinen seuraavista asioista:

... oma perhe ♥
... oma koti ♥
... (nyttemmin kadonnut) kesä ♥

Nämä oli helppoja. Kukapa nyt ei tykkäisi perheestään, kodistaan tai kesästä. Seuraavana päivänä, varsin äitiä koettelevan illan jälkeen jatkettiin vähän samalla teemalla:

... aurinko ♥
... siisti koti ♥
... hiljaiset lapset ♥

Olinhan saanut edellisenä päivänä siivottua, koti oli - ihmeellistä kyllä - pysynyt siistinä yön yli, lapset katsoivat hiljaa telkkaria ja aurinko paistoi.
17. päivä piti jo vähän miettiä, itsestäänselvyydet oli jo lueteltu.
Onhan se ihanaa kun pieni ihminen nauraa. Lasten nauru on niin spontaania ja tulee suoraan sydämestä, mutta kaikkein parasta on se kun kaikki lapset nukkuvat. Silloin niitä on helpoin rakastaa
. Koiran nauru hännällään on vähän kuin lapsen nauru, sitä ei voi feikata.

... pienen ihmisen nauru ♥
... nukkuvat lapset ♥
... karvaisen kaverin heiluva häntä ♥

Eilen tuotti jo vähän tuskaa keksiä mistä onnea repisin, olihan jo päivä numero 4, eikä enää ollut kuin 26 päivää haastetta jäljellä. Eilen onnellistuin muun muassa aamuista, jolloin saa hengailla kylpytakki päällä vaikka puoleen päivään. Vielä parempi olisi aamu, kun saisi jäädä makaamaan silmät kiinni vällyjen väliin, vaikka puoleen päivään.

... aamut, ilman kiirettä mihinkään ♥
... ystävät ♥
... pienet edistykset (pihan)rakennusrintamalla ♥

Ystävistä ei voi koskaan olla liian onnellinen, harvoja ihmisiä tosin enää tänä päivänä luokittelen ystäviksi. Kaikki tekeminen rakennusrintamalla, sisällä tai ulkona on eteenpäin, joten niistä on syytä olla onnellinen!
Tänään, haasteen viidentenä päivänä huomasin, että pari viikkoa sitten kylvetyt nurmikon siemenet vihdoinkin itävät. Voi sitä onnea!

Onnea voi löytää vaikka...
... vihdoinkin vähän vihertävästä nurmikosta ♥
... terveistä lapsista ♥
... Ässän alkavasta kesälomasta ♥

Lapset ovat pysyneet terveinä pari viikkoa sitten tapahtuneen, meitä kaikkia koskettaneen oksennustautiepidemian jäljiltä ja Samilla alkaa tolkuttoman ylityöputken jälkeen maanantaina kesäloma. Silloin voidaan saada taas pieniä edistysaskeleita rakennusrintamalla


Onnea voi todella löytää mistä vaan, kunhan osaa katsoa!
Onnellista kesää,
1267822790_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

PS. Anteeksi tekstin luettavuuden järkyttävyysaspekti, onnellisuutta ei voi esitella ilman sydämiä ♥ :)